Blog

 1. Receptenboekje infused water

  Voor Ological mocht ik de foto’s maken voor in het receptenboekje dat zij aan hun relaties cadeau willen geven. De recepten zijn allemaal van infused water met steeds 2 verse ingrediënten. De recepten in het boekje worden onderverdeeld in de 4 seizoenen en mij was gevraagd om de sfeer van…

 2. Fotoshoot met Teline

  Op Instagram is Teline de Fouw (@telinedefouw) een grote naam. Ze heeft ruim 33 duizend volgers! Het is dan ook een prachtige meid met een super leuk karakter. Shooten met haar is elke keer weer een feestje.

 3. Stoere portretten Knobel Metaalrecycling

  Werken bij een bedrijf als Knobel Metaalrecycling is niet voor iedereen weggelegd. Je moet tegen een stootje kunnen, je handen uit je mouwen kunnen steken en niet terugdeinzen voor kou en wind. De medewerkers van Knobel zijn stoer en dat zie je terug in de foto’s Naast deze stoere portretten…

 4. Sfeerfoto’s Landgoed Bergvliet

  Voor Landgoed Bergvliet heb ik een aantal sfeerfoto’s gemaakt bij de lage avondzon in de zomer. Een prachtig landgoed als dit verdient foto’s die het juiste gevoel weergeven.

 5. Sfeerfoto’s Ofyr

  In opdracht van iBiZZ verzorg ik alle fotografie van Jansen Hoveniers. Zo mocht ik laatst sfeerfoto’s maken van de Ofyr voor in het nieuwe magazine. Ivan van Restaurant de Haard en restaurant Het Havenhuis was tijdens deze fotosessie de chefkok. Hier krijg je toch trek van?

Using Format