Op pad met mijn macro lens

De afgelopen dagen was het heerlijk lenteachtig weer en dus perfect om op pad te gaan met mijn macrolens.  (en terwijl ik dit type sneeuwt het buiten :(, zo veranderlijk kan het weer zijn eind maart/begin april). 

Gewapend met mijn statief en reflectiescherm ben ik een rondje gaan lopen in mijn eigen wijk. Je hoeft vaak niet zo ver voor mooie onderwerpen, vooral niet als je met een macro lens gaat fotograferen. In het zonnetje, op mijn knieën in de sloot (een droge sloot gelukkig) vond ik de uitgebloeide paardenbloem met het lieveheersbeestje erop. Dat moest uiteraard op de foto! Daarna nog wat andere bloemetjes gespot en allemaal vastgelegd op camera. Ik moet nog wat foto’s uitzoeken en bewerken, maar die vul ik hier dan vanzelf wel aan. Ik vond het in ieder geval echt even heerlijk om zo op pad te gaan, zonder echt doel. Gewoon even rondkijken en fotograferen wat ik tegenkwam. 

Using Format