loveshoots

Een romantische fotoshoot van jou en je geliefde, dat is altijd een mooie herinnering. Maar je kunt deze foto's natuurlijk ook heel leuk gebruiken op een ansichtkaart of op de uitnodiging voor jullie huwelijk.


Bij de loveshoot zitten een aantal foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een loveshoot? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

“The best thing to hold onto in life is each other.”


Een loveshoot boeken

 • 1 tot 2 uur fotografie op locatie
  Reistijd wordt hierbij niet meegerekend, waardoor de volle tijd op locatie kan worden gebruikt. Jullie mogen de locatie kiezen waar de foto's worden gemaakt. Denk hierbij aan een plek die voor jullie veel betekent.
 • 10 bewerkte foto's digitaal
  Na de loveshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Jullie mogen hier 10 foto's uit kiezen die jullie in hoge resolutie digitaal zullen ontvangen. Het is mogelijk om tegen een redelijk tarief meer foto's bij te bestellen.
 • Geringe reiskosten
  Reiskosten tot 25 km. (enkele reis) vanaf Oudenbosch worden niet berekend. Voor afstanden boven de 25 km reken ik een vergoeding van 21ct/km.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

Interesse?


voorbeelden van mijn werk