Nieuw concept: Iedere vrouw is mooi

Vrouwen hebben veel te vaak een lage eigenwaarde. Ze vergelijken zichzelf met de modellen in de magazines en raken daardoor vaak juist nog onzekerder. Ze vinden zich te dik, te oud, te klein, te lelijk. Maar waarom? Omdat ze voor hun gevoel niet voldoen aan de schoonheidsidealen. Who cares? Iedere vrouw is mooi zoals ze is. Kort, lang, dik, dun, oud, jong, met een grote neus, grijze haren, scheve ogen, kleine borsten, grote borsten, weinig rondingen, veel rondingen, het maakt helemaal niet uit.

Vrouwen zouden zich niet moeten willen vergelijken met andere vrouwen. Je bent niet lelijker dan, kleiner dan, minder mooi dan. Je bent mooi. Gewoon mooi. En je buurvrouw ook en je nichtje ook en de vrouwen die je in de stad tegenkomt ook. Stuk voor stuk zijn jullie mooi. Laten we proberen als vrouw om niet zo streng te zijn voor onszelf en voor de vrouwen om ons heen. Geen vergelijkingen, geen beoordelingen, geen tekortkomingen. Laten we de eens met een andere bril kijken en zien wat wel mooi is aan onszelf en aan alle andere vrouwen. Het is geen concurrentie, het is geen wedstrijd. Als een ander mooi is, dan kun jij dat ook nog steeds zijn. 

Met mijn nieuwe concept “Iedere vrouw is mooi” wil ik dan ook een statement maken. Ik wil laten zien dat in iedere vrouw een sensuele, elegante, prachtige vrouw schuilt. Je moet haar alleen willen zien. 

Wil je ook een keer helemaal in de watten gelegd worden met een totale glamour make-over? Niet omdat je dat nodig hebt om mooi te zijn, maar gewoon omdat dat hartstikke leuk en fijn is. Boek dan ook eens een “Iedere vrouw is mooi” - fotoshoot. Gewoon lekker voor jezelf, omdat jij hartstikke mooi bent en dat mag best gezien worden!

Using Format