reviews

Klanten over Smulders Fotografie

Heb ik voor jou mogen fotograferen? Ik zou het erg leuk vinden als je op deze pagina een berichtje zou willen achterlaten waarin je omschrijft hoe je de fotosessie hebt ervaren en of je tevreden was met de foto's.

 

Ben je op mijn site aan het rondkijken omdat je misschien een fotosessie wilt boeken? Hieronder kun je berichtjes lezen van verschillende mensen waarvoor ik de foto's heb mogen maken.


Commentaren: 12
 • #12

  Yolanda (zondag, 28 april 2019 09:52)

  Fijne shoot gehad bij Inge. Mooie studio, goede instructies tijdens de shoot en mooie resultaten! Erg fijne samenwerking.

 • #11

  Nathaly (zondag, 14 april 2019 09:56)

  Mijn ervaring met Inge was heel bijzonder. Ze weet het beste in me naar voren te halen. Ik krijg zo veel ongelooflijke mooie reacties op de foto’s. Ik ga beslist terug!

 • #10

  Esther en Remco (zondag, 10 februari 2019 17:59)

  Bijna 5 jaar geleden heeft Inge onze trouwreportage gemaakt, waar we nog steeds erg blij mee zijn. Laatst de herfst mini shoot geboekt. Ook nu waren het weer geweldige foto's. Dit doen we zeker nog een keer!

 • #9

  Yvonne (maandag, 26 november 2018 12:03)

  De mini sessie met Inge kan ik iedereen aanbevelen. Wij hebben foto's in het bos gemaakt en de fotoshoot was erg relaxed voor iedereen. We zijn heel blij met het eindresultaat!

 • #8

  Wendy (woensdag, 14 november 2018 19:41)

  Het was een erg leuke ontspannen mini-herfst-shoot. Zeker een aanrader! Foto's zijn heel mooi geworden.

 • #7

  Vera (maandag, 12 november 2018 15:22)

  In de herfstvakantie heeft Inge ons dochtertje en haar 2 nichtjes prachtig op de foto gezet. Ze was heel rustig en heeft in een korte tijd een prachtige reportage gemaakt. Zo'n mini-sessie is echt een aanrader.

 • #6

  Brenda Van Agthoven (woensdag, 07 november 2018 21:03)

  Ik heb inmiddels al regelmatig met Inge te maken gehad. Inge heeft een geweldige moeder dochter reportage gemaakt. Met zoveel geduld en vakkennis haalt ze het mooiste in je naar boven. Nu laatst heb ik een shoot met mijn kleinkids en eigen kids in het bos gehad. Geweldige foto's van toppertje

 • #5

  Iris (woensdag, 07 november 2018 19:47)

  Al bijna 5 jaar langt legt Inge nagenoeg alle belangrijke momenten in ons leven vast. Van zwangerschapsshoot, naar newborn en nu naar foto's van onze beide kindjes samen. Het zijn foto's die we altijd zullen koesteren en we hopen dat Inge nog heel veel van dit soort mooie momenten voor ons kan blijven vastleggen!

 • #4

  Maddy (woensdag, 07 november 2018 15:37)

  Wij hebben meerdere malen Inge ingeschakeld voor mooie foto's te maken (bruiloft, beide zwangerschappen, new born, doop en nog wat keren) altijd tot grote tevredenheid! Ik raad haar zeker aan bij anderen en als ik weer een gelegenheid heb contact ik haar zeker weten weer!

 • #3

  Melissa (woensdag, 07 november 2018 15:36)

  Mijn zus en ik hebben een hele gezellige middag gehad tijdens de fotoshoot.
  Inge heeft onze visagie keurig verzorgd en uitgebreid de tijd genomen om mooie foto's te maken.
  Heel erg bedankt en als we nog eens foto's willen laten maken bellen we jou weer.

 • #2

  Cormac (woensdag, 07 november 2018 15:36)

  Aangenaam en professioneel, prachtige foto's en een zeer goede nazorg, wij zullen absoluut weer contact opnemen met dit bedrijf voor een andere reportage.

 • #1

  Kim (woensdag, 07 november 2018 15:35)

  Wij ( ik en mijn ma) hebben afgelopen zaterdag een make over shoot bij Inge gedaan!

  Was super leuk en heel goed verzorgd al vrij snel kregen we al wat mooie foto's toegezonden de rest komt nog.
  Ik raad t voor iedereen aan of je nu alleen, samen, bruids-, of zwangerschapsshoot wil het kan allemaal!!!!

  Als ik weer een shoot laat maken ga ik zeker terug!!