Iedere vrouw is mooi

Ik ben van mening dat iedere vrouw wel eens een moment verdient om lekker opgetut te worden en op haar mooist te worden gefotografeerd. Even een boost voor je zelfvertrouwen! 

Niet omdat ik vind dat je pas mooi bent met make-up of omdat ik denk dat je een make-over nodig hebt. Nee, gewoon omdat het als vrouw heerlijk is om eens lekker de diva in je naar buiten te mogen laten. De sensuele en sexy vrouw die in iedere vrouw schuilt.

 

Bij deze fotoshoot zitten 5 foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een glamour make-over shoot? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"A beautiful woman is the one who never compares herself with others"


een glamour make-over boeken

 • Professionele visagie en hairstyling
  Je krijgt een complete glamour make-over door een professionele visagist/hairstylist. Zij weet als geen ander de diva in jou naar boven te krijgen.
 • 1 tot 1,5 uur fotografie in de fotostudio
  Ik zorg ervoor dat je op je mooist op de foto komt. Ik zal je de hele shoot begeleiden in je poses en gezichtsuitdrukkingen. Door mijn ervaring weet ik precies hoe ik elk lichaamstype zo mooi mogelijk kan vastleggen.
 • +/- 3 outfits
  Er is tijd voor ongeveer 3 verschillende outfits. Zorg dat je wat verschillende dingen meeneemt, zodat we op het moment kunnen kijken wat het beste werkt. Zorg dat de kleding mooi aansluit, zodat je niet onnodig breder lijkt dan nodig. Kant en pasteltinten werken vaak erg mooi, maar ook hardere kleuren als paars, rood en zwart kunnen erg stijlvol zijn. Ik adviseer je graag vooraf.
 • 5 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van ongeveer 25 en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zitten 5 foto's inbegrepen die je zelf mag kiezen en die je gratis kunt downloaden. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook mooi fotoalbum of een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 275Bekijk hieronder enkele voorbeelden van eerdere vrouwen die je al voorgingen.

Iedere vrouw is mooi