winter mini sessies

Winter staat voor mij gelijk aan gezelligheid en knus bij elkaar zijn. De tijd van gezelschapsspellen, puzzelen en warme chocomel. Kleurrijke mutsen en bonte sjaals. Het perfecte seizoen om weer eens een mooie foto van het hele gezin te maken. Of een schattig portret van de kinderen met een leuke muts op.

 

De winter mini sessie duurt ongeveer 20 minuten. Bij de mini sessie zit 1 gratis foto inbegrepen. Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvang je een link naar een online galerij met de gemaakte foto's. Hier kan de gratis foto worden gekozen en direct worden gedownload. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

"The most wonderful time of the year."


waar?

Mijn studio in Oudenbosch

Bij sneeuw gaan we uiteraard ook buiten even wat foto's maken.

wanneer?

Zaterdag 5 januari 2019
Woensdag 9 januari 2019

 

 

dit krijg je

  • 20 minuten fotografie in mijn studio in Oudenbosch
    Een mini sessie is een hele korte fotoshoot, bedoelt voor een paar leuke foto's van jullie kinderen of het hele gezin.
  • 1 bewerkte foto digitaal
    Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zit 1 foto inbegrepen die je zelf mag kiezen en die jullie gratis kunnen downloaden. Extra foto's zijn tegen meerprijs te bestellen.
  • Foto's afdrukken
    Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

dit kost het

€ 25

boek een winter mini sessie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.