herfst mini sessies

De herfst is een perfect seizoen voor mooie foto's van het hele gezin. Deze mini sessie vindt plaats in het bos, waar de herfstkleuren het mooist tot uiting komen. Combineer deze mini sessie met een gezellige boswandeling. Succes gegarandeerd! 

 

De herfst mini sessie duurt ongeveer 15 minuten. Bij de mini sessie zit 1 gratis foto inbegrepen. Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvang je een link naar een online galerij met de gemaakte foto's. Hier kan de gratis foto worden gekozen en direct worden gedownload. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

"Say hello to autumn."


waar?

Pagnevaartbos in Hoeven (exacte locatie volgt per mail)

wanneer?

Zaterdag 2 november
Zondag 3 november

 

dit krijg je

  • 15 minuten fotografie in het Pagnevaartbos in Hoeven
    Een mini sessie is een hele korte fotoshoot, bedoelt voor een paar leuke foto's van jullie kinderen of het hele gezin.
  • 1 bewerkte foto digitaal
    Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zit 1 foto inbegrepen die je zelf mag kiezen en die jullie gratis kunnen downloaden. Extra foto's zijn tegen meerprijs te bestellen.
  • Foto's afdrukken
    Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

dit kost het

€ 35

boek een herfst mini sessie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.