Male model for a day

Kruip eens een dag in de huid van een mannelijk model en laat je door mij coachen om het beste uit jezelf te halen. Ik help je met de juiste poses en uitdrukkingen om zo de mooiste looks te creëren. Denk je dat jij niet goed op een foto kan staan? Ik daag je uit om het te komen proberen. Wedden dat ook jij een model in je hebt!

 

Bij deze fotoshoot zitten 5 foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een modellen fotoshoot van jullie kind(eren)? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Every day is a fashion show and the world is the runway"


een male model for a day sessie boeken

 • 1 tot 1,5 uur fotografie op locatie
  Reistijd tot 30 min. wordt hierbij niet meegerekend, waardoor de volle tijd voor de shoot kan worden gebruikt. De fotoshoot kan plaatsvinden in de studio in Oudenbosch of op een locatie naar keuze.
 • +/- 3 outfits
  Er is tijd voor ongeveer 3 verschillende outfits. Zorg dat je wat verschillende dingen meeneemt, zodat we op het moment kunnen kijken wat het beste werkt. Het leukste is ook als het echt 3 totaal verschillende looks kunnen worden, zoals zakelijk, casual en stoer.
 • 5 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Meestal zijn dit zo'n 30 foto's. Bij de prijs zitten 5 foto's inbegrepen die je zelf mag kiezen en die je gratis kunt downloaden. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Geringe reiskosten
  Reiskosten tot 25 km. (enkele reis) vanaf Oudenbosch worden niet berekend. Voor afstanden boven de 25 km reken ik een vergoeding van 21ct/km.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 149


Bekijk hieronder enkele voorbeelden van mannen die je zijn voorgegaan.

male Model for a day