Traditionele familiefoto's

Een mooie groepsfoto van jullie gezin of familie is altijd fijn om te hebben. Het zijn gewilde cadeautjes voor opa's en oma's, maar ook ontzettend leuk voor aan de muur of in het plakboek. Uiteraard worden er naast foto's van de gehele groep ook foto's gemaakt van bijvoorbeeld alleen de kinderen, de ouders of anders samenstellingen. Deze fotoshoot kan plaatsvinden in de studio met een achtergrond naar keuze of op een mooie locatie, zoals het bos, het strand of iets dergelijks.

 

Bij deze fotoshoot zitten 5 foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van leuke familiefoto's? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Life is always better when we spent it together."


dit krijg je

 • 1 tot 1,5 uur fotografie in de studio of op locatie
  Reistijd wordt hierbij niet meegerekend, waardoor de volle tijd op locatie kan worden gebruikt. Jullie mogen kiezen voor een fotosessie in de studio of op een mooie locatie.
 • 5 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zitten 5 foto's inbegrepen die je zelf mag kiezen en die jullie gratis kunnen downloaden. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Geringe reiskosten
  Reiskosten tot 25 km. (enkele reis) vanaf Oudenbosch worden niet berekend. Voor afstanden boven de 25 km reken ik een vergoeding van 21ct/km.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 149


voorbeelden van mijn werk