lifestyle gezinsfoto's

Sommige momenten van je gezin zou je het liefst voor eeuwig willen koesteren. Met de lifestyle gezinsfoto's van Smulders Fotografie kan dit een beetje. Ik kom bij jullie thuis om de alledaagse dingen te fotograferen. Denk aan een verhaaltje voorlezen, samen de tafel dekken, ontbijten of lunchen, een spelletje spelen, stoeien met papa, knuffelen met mama, etc. Juist deze momenten die je normaal gesproken niet op de foto hebt, zijn zo dierbaar voor later.

 

Bij deze fotoshoot zitten 5 foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van lifestyle gezinsfoto's? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Life is always better when we spent it together."


dit krijg je

 • 1,5 tot 2 uur fotografie in de studio of op locatie
  Reistijd wordt hierbij niet meegerekend, waardoor de volle tijd op locatie kan worden gebruikt. Jullie mogen kiezen voor een fotosessie in de studio of op een mooie locatie.
 • 5 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zitten 5 foto's inbegrepen die je zelf mag kiezen en die jullie gratis kunnen downloaden. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Geringe reiskosten
  Reiskosten tot 25 km. (enkele reis) vanaf Oudenbosch worden niet berekend. Voor afstanden boven de 25 km reken ik een vergoeding van 21ct/km.
 • 4-luik harmonicaboekje
  Inclusief een leuk 4-luik harmonicaboekje van 10x10 met 8 foto's.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 249


voorbeelden van mijn werk