Themashoots voor kinderen

Wil je een keer wat anders dan een "gewoon" portret van jouw kind(eren)? Boek dan eens een themashoot. De stijl van de foto's wordt compleet aangepast naar het thema. Zo zijn de foto's van een prinsessenshoot heel sprookjesachtig, maar kan een riddershoot weer ontzettend stoer zijn. In onderstaande galerij staan enkele voorbeelden van themashoots die ik reeds heb gedaan. Uiteraard mag je een compleet ander thema kiezen en dan bekijken we samen de styling.

 

Bij iedere shoot zitten een aantal foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een themashoot van jullie kind(eren)? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Once upon a time..."


een themashoot boeken

 • 0,5 tot 1 uur fotografie op locatie
  Reistijd wordt hierbij niet meegerekend, waardoor de volle tijd op locatie kan worden gebruikt. Jullie mogen de locatie kiezen waar de foto's worden gemaakt. Denk hierbij wel aan dat de plek die past bij het thema.
 • 3 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zitten 3 foto's inbegrepen die jullie gratis kunnen downloaden in zowel hoge als lage resolutie. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Geringe reiskosten
  Reiskosten tot 25 km. (enkele reis) vanaf Oudenbosch worden niet berekend. Voor afstanden boven de 25 km reken ik een vergoeding van 21ct/km.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 125


Bekijk hieronder enkele voorbeelden van eerdere themashoots die ik heb gedaan.

Prinsessenshoot

Is jouw dochter een echt prinsesje? Draagt ze graag mooie jurken? Dan is een prinsessenshoot misschien echt iets voor haar.


romantische stijl fotoshoot

Romantische foto's in een sfeervolle setting. De aankleding kan bestaan uit kanten jurkjes, hoedjes, bretels, bloemenkransen, etc. Deze foto's zijn een waar kunstwerk voor aan de muur.