Model for a day kids

Staat jouw zoon of dochter graag voor de camera en schuilt er een echt modelletje in? Maak hem of haar blij met een professionele fotoshoot inclusief visagie en hairstyling.

 

Bij deze fotoshoot zitten 5 foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een modellen fotoshoot van jullie kind(eren)? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Every day is a fashion show and the world is the runway"


een kids model for a day sessie boeken

 • 1 tot 1,5 uur fotografie op locatie
  Reistijd wordt hierbij niet meegerekend, waardoor de volle tijd voor de shoot kan worden gebruikt. De fotoshoot kan plaatsvinden in de studio in Oudenbosch of op een locatie naar keuze.
 • +/- 3 outfits
  Er is tijd voor ongeveer 3 verschillende outfits. Zorg dat je wat verschillende dingen meeneemt, zodat we op het moment kunnen kijken wat het beste werkt. Het leukste is ook als het echt 3 totaal verschillende looks kunnen worden.
 • Inclusief visagie en hairstyling
  Bij een echte modellen fotoshoot hoort natuurlijk visagie en een top kapsel. Je zoon of dochter wordt als een echt model opgemaakt (passend bij de leeftijd uiteraard) en de haren worden mooi gemaakt.
 • 5 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zitten 5 foto's inbegrepen die je zelf mag kiezen en die jullie gratis kunnen downloaden in zowel hoge als lage resolutie. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Geringe reiskosten
  Reiskosten tot 25 km. (enkele reis) vanaf Oudenbosch worden niet berekend. Voor afstanden boven de 25 km reken ik een vergoeding van 21ct/km.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 175


Bekijk hieronder enkele voorbeelden van eerdere kids modellenshoots die ik heb gedaan.

Model for a day kids