Portret van je kinderen

Je telefoon staat waarschijnlijk vol met foto's van je kind of kinderen. Het liefst wil je elk moment vastleggen om het nooit meer te vergeten. Laat ook eens een professioneel portret maken van je kind of van je kinderen. Het resultaat is niet te vergelijken met de kiekjes op je telefoon en zal voor altijd een mooie herinnering zijn aan nu.

 

De fotoshoot kan plaatsvinden in mijn studio in Oudenbosch of op een locatie naar keuze.  Bij de fotoshoot zitten 5 foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een portretsessie van jullie kind(eren)? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Today's moments are tomorrow's memories"


een kinderportretsessie boeken

 • 1 tot 1,5 uur fotografie in de studio of op locatie
  Reistijd wordt hierbij niet meegerekend, waardoor de volle tijd op locatie kan worden gebruikt. Jullie mogen kiezen voor een fotosessie in de studio of op een mooie locatie.
 • 5 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zitten 5 foto's inbegrepen die je zelf mag kiezen en die jullie gratis kunnen downloaden. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Geringe reiskosten
  Reiskosten tot 25 km. (enkele reis) vanaf Oudenbosch worden niet berekend. Voor afstanden boven de 25 km reken ik een vergoeding van 35ct/km.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 125


Bekijk hieronder enkele voorbeelden van eerdere kinderportretten die ik heb gemaakt.

Kinderportretten