Fine Art Portret van je kinderen

Je telefoon staat waarschijnlijk vol met foto's van je kind of kinderen. Het liefst wil je elk moment vastleggen om het nooit meer te vergeten. Wil je ook een mooie portretfoto om aan de muur te hangen? Een fine art portret is tijdloos en zal voor altijd een mooie herinnering zijn aan nu.

 

De fotoshoot vindt plaats in mijn studio in Oudenbosch en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Bij de fotoshoot zitten 3 foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een portretsessie van jullie kind(eren)? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Today's moments are tomorrow's memories"


een kinderportretsessie boeken

 • 30 - 45 minuten fotografie in de fotostudio
  Hierbij kunnen 2 kleuren achtergrond gekozen worden.
 • 3 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zitten 3 foto's inbegrepen die je zelf mag kiezen en die jullie gratis kunnen downloaden. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Korting voor extra kinderen
  De genoemde prijs is per kind. Voor extra kinderen geldt een toeslag van 35 euro. Hierbij zit ook 1 extra foto inbegrepen. Er kunnen dan ook foto's van de kinderen samen worden gemaakt. 
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 149


Bekijk hieronder enkele voorbeelden van eerdere kinderportretten die ik heb gemaakt.

Kinderportretten