cakesmash

Je hebt ze vast wel vaker gezien. De vrolijke foto's van kindjes die heerlijk zitten te kliederen met een mooie taart of grote cupcake. Wordt jouw dreumes binnenkort 1 jaar? Een cakesmash is erg leuk om te doen en een fantastische herinnering voor later.

 

De fotoshoot kan plaatsvinden in mijn studio in Roosendaal of op een mooie locatie naar keuze .  Bij de fotoshoot zitten 5 foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden. De taart mogen jullie uiteraard zelf regelen, maar ik kan hiervoor ook iemand uit mijn netwerk inzetten.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een cakesmash fotoshoot van jullie kindje? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier. 

"Life is too short to say no to cake"


een cakesmash boeken

 • 1 tot 1,5 uur fotografie in de studio of op locatie
  Reistijd wordt hierbij niet meegerekend, waardoor de volle tijd op locatie kan worden gebruikt. Jullie mogen kiezen voor een fotosessie in de studio of op een mooie locatie.
 • Aankleding van de cakesmash
  Je kunt kiezen uit een aantal stijlen als aankleding voor de fotosessie. Denk hierbij aan de achtergrond, soort versiering en props. Heb je zelf spulletjes die je graag wilt gebruiken, dan mag dat uiteraard ook.
 • De taart/cake
  De taart/cake zit niet bij de prijs inbegrepen. Je mag deze zelf verzorgen, maar ik kan ook een mooie taart/cake regelen bij een van mijn partners in mijn netwerk.
 • 5 bewerkte foto's digitaal
  Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze in een online galerij zetten. Bij de prijs zitten 5 foto's inbegrepen die je zelf mag kiezen en die jullie gratis kunnen downloaden in zowel hoge als lage resolutie. Extra foto's zijn tegen meerprijs aan te schaffen.
 • Geringe reiskosten
  Reiskosten tot 25 km. (enkele reis) vanaf Oudenbosch worden niet berekend. Voor afstanden boven de 25 km reken ik een vergoeding van 21ct/km.
 • Foto's afdrukken
  Naar wens kunnen de foto's tevens als print in verschillende formaten worden besteld. Ook een afdruk op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas is mogelijk. Ik bespreek met jullie hiervoor graag de prijzen en mogelijkheden.

€ 149


Bekijk hieronder enkele voorbeelden van eerdere cakesmashes die ik heb gefotografeerd.

cakesmash fotoshoot