Kinderfoto's

Heb je ook zoveel foto's van je kinderen op je telefoon, maar eigenlijk geen enkele mooie? Laat dan je kinderen eens fotograferen door Smulders Fotografie. Jullie zijn welkom in de studio, maar ik kom ook graag bij jullie op locatie. Liever juist ongedwongen foto's buiten, bijvoorbeeld in het bos of op het strand? Ook dat is mogelijk.


Bij iedere shoot zitten een aantal foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een fotoshoot van jullie kind(eren)? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Children see magic because they look for it."


Fine Art Portret

Ze worden zo snel groot! Een mooie foto is een prachtige herinnering voor later en zo'n sfeervolle fine art foto staat ook prachtig aan de muur. Door de schilderachtige toning is het portret tijdloos.

themashoot

Bij Smulders Fotografie kun je ook terecht voor een leuke themashoot voor kinderen. Kleding en accessoires worden geheel verzorgd tijdens deze minisessies. Heb je zelf een leuk idee? Mail het mij!

cakesmash

Wordt jouw dreumes 1 jaar? Denk dan eens aan een cakesmash. Laat je kleintje zich heerlijk uitleven op een prachtige taart of grote cupcake. De setting van de cakesmash wordt in overleg bepaald.


modellen/portfolio fotoshoot

Wil je graag een portfolio opbouwen voor jouw zoon of dochter. Staat hij/zij graag voor de camera en schuilt er een echt modelletje in? Maak hem of haar blij met een professionele fotoshoot inclusief visagie en hairstyling.