Kinderfoto's

Heb je ook zoveel foto's van je kinderen op je telefoon, maar eigenlijk geen enkele mooie? Laat dan je kinderen eens fotograferen door Smulders Fotografie. Jullie zijn welkom in de studio, maar ik kom ook graag bij jullie op locatie. Liever juist ongedwongen foto's buiten, bijvoorbeeld in het bos of op het strand? Ook dat is mogelijk.


Bij iedere shoot zitten een aantal foto's inbegrepen bij de prijs. Uiteraard kunnen er tegen meerprijs meer foto's gekozen worden.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een fotoshoot van jullie kind(eren)? Neem dan contact op met Smulders Fotografie via het contactformulier.

"Children see magic because they look for it."


kinderportret

Ze worden zo snel groot! Een mooie foto is een prachtige herinnering voor later. Dit kan in de studio, maar ook op een mooie buitenlocatie, zoals in het bos, in de duinen, etc.

themashoot

Bij Smulders Fotografie kun je ook terecht voor een leuke themashoot voor kinderen. Kleding en accessoires worden geheel verzorgd tijdens deze minisessies. Heb je zelf een leuk idee? Mail het mij!

cakesmash

Wordt jouw dreumes 1 jaar? Denk dan eens aan een cakesmash. Laat je kleintje zich heerlijk uitleven op een prachtige taart of grote cupcake. De setting van de cakesmash wordt in overleg bepaald.


model for a day

Staat jouw zoon of dochter graag voor de camera? Geef hem of haar dan een "model for a day" fotoshoot cadeau. Jouw kind zal zich een echt model voelen tijdens deze professionele fotoshoot.