Fotografie voor particulieren

Smulders Fotografie heeft ruime ervaring in verschillende vakgebieden binnen de fotografie. Hieronder vind je een overzicht van het portfolio van Smulders Fotografie. Klik op de categorie van uw keuze om de foto's te bekijken.

vrouwen

Of je nu een net portret, een modellen fotoshoot of een boudoir shoot wil. Smulders Fotografie haalt het beste in iedere vrouw naar boven.

mannen

Een sprekend portret of een complete fotoshoot als model? Iedere man kan bij Smulders Fotografie terecht voor een passende fotoshoot.Loveshoots

Laat jullie liefde vastleggen en kijk samen terug op foto's waar de vonken vanaf spatten.

bruiloften

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk goed vastgelegd hebben. Smulders Fotografie zal al bij de planning van jullie bruiloft meedenken, zodat jullie op de dag zelf ongedwongen kunnen genieten zonder enige stress.zwangerschap

Wil je een blijvende herinnering aan je zwangerschap? Doe jezelf dan een zwangerschapsshoot cadeau. Deze shoot kan zowel bij jullie thuis, in de studio of op een mooie locatie.

new born

Een blijvende herinnering aan je kleine, pasgeboren baby. Het beste plan je deze shoot als jullie kindje tussen de 5 en de 10 dagen oud is.baby & kind

Kinderen worden zo snel groot. Laat Smulders Fotografie een blijvende herinnering maken met mooie foto's. Deze fotoshoot kan plaatsvinden in mijn studio of op een locatie naar keuze.

gezinnen en families

Hoeveel foto's hebben jullie waar het hele gezin op staat? Precies! Meestal maakt een van de ouders de foto en is het plaatje dus niet compleet. Een aantal foto's met het hele gezin is van onschatbare waarde.