In opdracht van iBiZZ verzorg ik alle fotografie voor Jansen Hoveniers. Zo ook de sfeerfoto's van de Ofyr waar zij dealer van zijn.

In samenwerking met iBiZZ verzorg ik de sfeerfoto's voor Van Lier schoenen voor social media posts.

Ik ben van mening dat iedere vrouw wel eens een moment verdient om lekker opgetut te worden en op haar mooist te worden gefotografeerd. Even een boost voor je zelfvertrouwen! Niet omdat ik vind dat je pas mooi bent met make-up of omdat ik denk dat je een make-over nodig hebt. Nee, gewoon omdat het als vrouw heerlijk is om eens lekker de diva in je naar buiten te mogen laten. De sensuele en sexy vrouw die in iedere vrouw schuilt.

Op Facebook kwam ik in contact met de moeder van Milou. Ze gaf aan dat Milou graag model wilde worden en ik wilde haar best een keer fotograferen. Ik vroeg of ze ook echt beroemd wilde worden en of ik daarbij mocht helpen. Dat mocht! Maar dat het zoveel mensen zou bereiken hadden we nooit durven dromen!

Ik ben met Kaylyn in Oudenbosch op pad gegaan om een paar sfeervolle portretten te maken.

De getalenteerde Sophie kwam langs in mijn fotostudio voor een leuke fotoshoot.

Voor Mertens Vastgoed mocht ik de zakelijke portretfoto's maken van alle personeelsleden.

Gosia van Atelier Godiva heeft een prachtige collectie gemaakt en ik had de eer om deze te fotograferen.

Wat waren de herfst mini sessies een geweldig succes. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ik heb ook echt hele leuke reacties gekregen.

Een nieuwe naam en een nieuwe identiteit voor Zeeuws Zakelijk. Daar horen passende (sfeer)foto's bij uiteraard.

Meer weergeven