Herfst mini sessies 2018

Het leek me leuk om eens een dag met mini fotoshoots te houden waarbij iemand voor weinig geld een korte fotosessie kon plannen. Lekker laagdrempelig en ongecompliceerd. De herfst is voor zoiets uiteraard een geweldig moment en dus had ik 2 dagen met herfst mini sessies gepland.

 

Blijkbaar is hier inderdaad vraag naar, want binnen korte tijd waren bijna alle plekjes al geboekt. Gelukkig werkte het weer ook ontzettend mee, zodat ik allebei de dagen heerlijk kon fotograferen in het bos.

 

Hieronder een aantal foto's van deze sessies. Ik vond het geweldig leuk om te doen en ik zal dan ook vaker dit soort mini sessies gaan organiseren. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Willem Jan Tuijtel (maandag, 19 november 2018 14:50)

    geweldige mooie serie en mooie kleuren en de personen zijn goed scherp en de omgeving iets wazig super gedaan Inge
    ps neem even een kijkje op mijn foto site op FB en jou commentaar